Agafant una mica de diferents blogs de cuina i algun que altre llibre de receptes i el receptari tradicional de casa he acabat definint la meva recepta dels tradicionals bunyols de Quaresma. A casa tothom els troba boníssim!!!
Ingredients:
440ml llet
90ml d'anís
40g de sucre
1 pessic d'anís estrellat
1/4 de baina de vainilla
250g de farina
5 ous
pell d'1 llimona
1 pessic de canyella en pols
1 pessic de sal
Preparació:
Primer de tot barregem la llet, l'anís, l'anís estrellat, la vainilla i el sucre en un cassó i el portem fins a bullir. Mentrestant en un altre bol, posem la farina tamisada, la pell de la llimona tallada ben petita (sense gens de part blanca) i la canyella. Barregem bé tots els ingredients. Quan bulli la llet la tirem tota de cop sobre la farina i remenem bé.
Anem afegint els ous batuts d'un en un i remenem fins que els absorbeixi la pasta. Quan tinguem una pasta elàstica i tova, ja la tenim apunt per fregir.
Finalment els anem fregint amb oli d'oliva abundant. en treure'ls del foc els ensucrem i si ens agrada, com és el meu cas els arruixem amb un raig més d'anís.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada