PA DE PESSIC
Ingredients
6 ous
190g sucre
190g farina
ratlladura pell 1 llimona
2 culleradetes de llevat químic.
mantega
Preparació:
Muntem les clares i les yemes per separat amb la meitat de sucre en cada preparació. Un cop muntades les unim i afegim la farina tamisada, el llevat i la ratlladura.
Posem al forn a 180º uns 25 min i ja tindrem el pa de pessic apunt.
Un cop fred el tallarem transversalment en tres parts aproximadament iguals
MOUSSE DE CAVA
Ingredients
230g de cava
40g de sucre
el suc d'una llimona
100g de yemes
500g de nata
5 fulles de gelatina hidratada
Preparació
Escalfar el cava amb el suc de la llimona.
Mentrestant hidratem la gelatina amb aigua ben freda, i en un altre bol barregem les yemes amb el sucre. Quan estigui calent el cava el tirem a poc a poc sobre la barreja de les yemes i remenem bé.
Coem aquesta crema i li afegim les gelatines seca i escorreguda.
Deixem refredar i mentrestant muntem la nata, que afegim a la barreja freda.
GELATINA DE FRUITS VERMELLS
Ingredients
Ingredients
500g fruits vermells
100g sucre
4 fulles de gelatina
Preparació
Preparació
Triturar els fruits vermells amb el sucre i escalfar la polpa al foc, un cop calent afegir la gelatina prèviament hidratada i deixar refredar.
Muntatge final:
El muntatge l'he realitzat a la inversa, primer de tot he posat un plàstic per aliment al fons del motlle i he posat una capa de Mousse de cava. A continuació una capa de pa de pessic, mousse de cava, pa de pessic, la gelatina de fruits vermells i finalment una última capa de pa de pessic.
I portarem el muntatge al congelador.
Un cop congelat el desmotllarem i el girarem. ja podem tallar-lo en porcions i decorar-les al nostre gust.
Passades un parell d'horetes a la nevera estarà amb la textura adequada.
El muntatge l'he realitzat a la inversa, primer de tot he posat un plàstic per aliment al fons del motlle i he posat una capa de Mousse de cava. A continuació una capa de pa de pessic, mousse de cava, pa de pessic, la gelatina de fruits vermells i finalment una última capa de pa de pessic.
I portarem el muntatge al congelador.
Un cop congelat el desmotllarem i el girarem. ja podem tallar-lo en porcions i decorar-les al nostre gust.
Passades un parell d'horetes a la nevera estarà amb la textura adequada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada